Marine Panels

Geluidsreducerende panelen

Geluidsreducerende panelen


Marine panels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Voor vrijwel alle toepassingen is er een marine panel die voldoet aan aan uw eisen.

Er zijn globaal drie soorten marine panels.

  • Brandwerende panelen 
  • Geluidsreducerende panelen
  • Lichtgewicht  panelen

Uiteraard zijn er ook marine panelen te produceren die een combinatie van alle bovenstaande eigenschappen in zich verenigen.

 

HPL gedecoreeerde marine panelen

 Om het uiterlijk te verfraaien van uw marine panel is er een groot assortiment HPL (high pressure laminate) beschikbaar. Er is altijd wel een HPL motief beschikbaar dat aansluit bij uw wensen.

Drumarkon International is al sinds 1985 internationaal actief als toeleverancier van materialen en halffabricaten voor de (scheeps) interieurbouw. Speciale wensen en eisen kunnen op maat worden vervuld.

Al onze producten worden afgestemd op uw wensen en eisen. Ook kunnen wij de diverse eigenschappen, zoals ze hierboven staan beschreven, combineren in diverse materialen zodat ze aan meerdere eisen voldoen. Dit alles om u een compleet pakket aan te bieden.

Brandpreventie
Drumarkon heeft een ruim aanbod in gecertificeerde materialen die aan de internationale eisen voldoen. Wij zijn ook voortdurend voor u op zoek naar nieuwe oplossingen en materialen.
Wilt u weten welk brandvertragend materiaal voor u de juiste brandklasse heeft? Maak uw keuze uit de onderstaande selectiecriteria en zie het resultaat in de tabel.
Let wel, wij leveren ook vele alternatieven op onderstaande produkten. Voor vragen of advies op maat staat onze verkoopafdeling u graag te woord.

Low Flame Spread marine panel
– Artkon
– Brandwerend spaanplaat & MDF
– Drumapanel

Non combustible
– Promarine 640
– Promarine 450
– Artkon NC
– Drumarkon Marine NC

B-15
– Promarine 640
– Promarine 450

Zoals u ziet zijn er alleen al in brandwerende marine panels een groot aantal keuze mogelijkheden. Welke plaat voor u van toepassing is, is uiteraard volledig afhankelijk van de wensen van uw klant en de regelgevende instanties waar aan u wilt voldoen.

Onze mensen adviseren u graag om tot de juiste keuze te komen. Neem vandaag nog contact op.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


9 + = 17